За нас
ДЕЛТА АРОМАТИК ДООЕЛ е основана 1998 година во Скопје-Македонија. Основна дејност е производство на парфеми и нивна дистрибуција. Работиме и трговија на големо со репроматеријали за парфеми (парфемни масла,стаклени шишиња, пулверизатори и капаци) Од 2019 година започнавме со малопродажба на стоки за домаќинство. Од 2020 година започнавме со интернет продажба .